apuntant a la lluna...

Apunta a la lluna i, si falles, almenys seràs entre les estrelles

Estocolm és un punt base perfecte per a visitar els països del mar Bàltic. Letònia i Finlàndia ja van caure en el seu dia, i ara li ha tocat el seu moment a Estonia.

Així que la meva princesa, que és una gran buscadora de viatges d’últim minut, va caçar dos bitllets per a un creuer de dos dies per anar a visitar Tallin. I dic creuer i no ferry perquè els vaixells amb que viatges són enormes: deu plantes, amb restaurants, discoteca, teatre, sauna, botigues...i que no falti el supermercat amb l’alcohol. Sabeu que a Suècia l’alcohol està administrat pel govern, amb uns negocis especials, i que és caríssim. Així que la gent (i quan dic gent dic des de 18 a 99 anys) es tornava boja comprant cerveses, vi i altres líquids més potents....

Tallin és petita però encantadora. Si Riga és una ciutat 100% romàntica, Tallin és 100% familiar. Conserva gran part de la seva història medieval, amb les seves muralles i torres de guaita. Dona gust passejar-se pels seus carrerons i deixar-se endur per la història. La plaça del ajuntament és una de les més maques que he vist, i conté la farmàcia més antiga de tota Europa...hi havia “Gelocatil” del segle XVII, espectacular!

I un cop vista la preciosa ciutat, una mica de relax en un cafè acollidor, mentre es degusten els típics pastissos estonians.

En resum, ciutat familiar, per estar-s’hi no més que un dia, i de nivell econòmic similar al Català. Totalment recomanable!



0 comentarios:

Publicar un comentario