apuntant a la lluna...

Apunta a la lluna i, si falles, almenys seràs entre les estrelles

Avui he acabat tots els exàmens de la carrera!!! Sis anys esperant aquest dia, passant èpoques d’exàmens dolentes i altres de pitjors. Sis anys anant pràcticament tots els caps de setmana a l’acadèmia fent jornades infernals per a que m’ensenyessin el que suposadament haurien d’ensenyar els estimats professors de la universitat. Sis anys d’esforç i sacrifici que avui han vist la llum...

El capritxós destí ha volgut que l’examen final dels finals, el últim, el definitiu, fos l’únic de tota la carrera en el que ja anava aprovat. Qui sap, potser els estimats professors vulguin obsequiar-te amb un petit regalet, després de totes les trampes que t’han anat deixant pel camí dels exàmens anteriors.

En sis anys he fet molts exàmens, i tots diferents. Mai he aconseguit “clavar-ne” cap, sempre sortia dient: “Segur que la he liat perquè no em quadra” però veies que tots els teus companys estaven com tu...així que no et preocupaves i deies: “Si ells aproven, jo també!”. Recordo exàmens a ple estiu, a més de 35ºC, on senties com es fonien les neurones a mesura que les anaves utilitzant. Exàmens a la planta 9, en un dia de vent, on, tot i havent tancat les finestres, havies d’agafar els apunts per a que no s’aixequessin de la taula. Exàmens on se m’han acabat les piles de la HP i m'he hagut de buscar la vida per donar un resultat de forma aproximada. Exàmens on no saps com començar, i d’altres que no saps com acabar... exàmens en el que conta no és fer-ho bé, si no fer alguna cosa... O exàmens, com l’últim, en el que no has de fer res per aprovar, només gaudir del que estàs fent i deixar que passi el temps!

Us deixo el vídeo d’aquest moment únic en la vida, en el que un entrega l’últim examen “oficial” de la seva carrera docent. (Lo del carnet del Super3 és una broma que tenim amb en Ramiresss!!)


0 comentarios:

Publicar un comentario