apuntant a la lluna...

Apunta a la lluna i, si falles, almenys seràs entre les estrelles

Comencem bé… Primer dia i primera festa! Bé, no ha estat una festa tal i com es coneixen a Catalunya, si no que aquesta és molt més light. Una “corridor party” no és res més que molta gent junta als espais comuns de les habitacions, és a dir, al menjador i a la cuina. De fet, aquesta era un “Internacional Dinner” on tothom que hi anava portava un plat típic del seu país, tenint en conte que els cuiners són els propis estudiants, així que la qualitat del menjar era limitada... ;).

Quan varem arribar érem uns cinc o sis, però en qüestió de minuts va anar arribant gent i més gent, amb les conseqüents presentacions personals. El típic: Hola, sóc en Dani de Barcelona... (amb una encaixada de mans tant si és noi com noia) i això és l’únic que et deies durant tota la nit, així que vam aconseguir fer amics del estil Facebook, que són aquells que mai parles amb ells però que els agregues per saber què és de les seves vides.

La veritat és que tanta gent ens va descol•locar. Per nosaltres era el primer dia a Suècia, però la gent ja portava més d’un més, amb la qual cosa ja estava més habituada a aquest tipus de festes... menys mal dels dos espanyols de la festa: En Fernado i en Rafa, que al més pur estil Esteso i Pajares feien broma rere broma i tenien a totes les erasmus assegudes al seu voltant adorant-los.






0 comentarios:

Publicar un comentario