apuntant a la lluna...

Apunta a la lluna i, si falles, almenys seràs entre les estrelles

Aquí a Suècia els dijous universitaris no existeixen, aquí són els dimecres universitaris! Però com que la gent normalment té classe els dijous i el metro obre fins la una de la matinada, les festes comencen abans i acaben més aviat. Més o menys, els clubs obren sobre les 10:30 i tanquen sobre les dues, així tothom pot anar a classe el dia següent...que monos!

Així que novament la Sofia i l’Olivier ens van convidar a sortir amb ells al cafè Opera, el local més Cool de Stockholm. Evidentment, ens les varem enginyar per no haver de pagar entrada (uns 20 euros per cap sense consumició) mitjançant grups del facebook i llistes VIP (més o menys com a Barcelona) i varem sortir cap a les 10:30 de casa...quines hores per anar de festa.


Café Opera és una sala preciosa, situada al mateix edifici que la Opera d’Estocolm, decorada al estil rococó del s.XVII. Abans de començar la festa, es pot gaudir d’un sopar que, a jutjar pels preus, ha de ser deliciós. (per exemple, un plat de pasta costava uns 20 euros...)

La música genial, Dance i House ben remesclat pel DJ de la casa. Sobretot la sala es capgirava quan un dels temes d’en David Guetta començava a sonar...espectacular! Per cert, hi havia tants espanyols que semblava que estiguéssim en una discoteca de Barcelona amb uns quants guiris... per sort, eren els que animaven la festa perquè si ha de ser pels suecs...

PD: Sofia i Olivier, la pròxima vegada que hi anem us heu d’animar a ballar!






0 comentarios:

Publicar un comentario