apuntant a la lluna...

Apunta a la lluna i, si falles, almenys seràs entre les estrelles

Avui ha tocat passar de nou per l’altar del Albanova per explicar als nostres col•legues els resultats que hem aconseguit amb les simulacions de les darreres setmanes.

I la veritat és que un està acostumat a les exposicions orals en la seva llengua materna, on pot deixar anar brometes, acudits i tots aquells recursos que fan més amena la presentació, però fer-la en anglès és completament diferent. Per primer cop, t’has de preparar a consciència el que diràs, evitant tant els errors gramàtics com de vocabulari. I, com tothom sap, l’anglès no és l’ idioma amb més sinònims del món, així que sempre acabes repetint les mateixes expressions... Però un ha de ser fidel al seu estil, així que també he intentat deixar alguna brometa per trencar el gel...Made in Catalunya!

Espero que el professor hagi entès els conceptes que volíem transmetre. De fet, no hem pas res de sorprenent...però tampoc és l’objectiu de les simulacions docents. La nostra tractava de comparar el comportament d’una central nuclear durant un accident determinat: un LOCA (que en castellà sona bé però vindria a ser la pèrdua de refrigerant del reactor. És a dir: Problema de los gordos) amb o sense sistemes de seguretat. Bàsicament volíem saber si érem capaços de fondre el reactor, però hem vist que no... mala sort!

Això si, juro que per més que pugui, no tornaré a tocar el TRACE ni l’SNAP durant una bona temporada! Rieu-vos dels “Fatal Errors” del Autocad!

Us deixo algunes fotos del grup per a que veieu que fèiem servir la vareta màgica de la Fada madrina de la Ventafocs! (per algun semblava que portés l’espasa de Darth Vader...som com criatures...)






0 comentarios:

Publicar un comentario