apuntant a la lluna...

Apunta a la lluna i, si falles, almenys seràs entre les estrelles

Avui ha arribat el dia. El dia de demostrar que estar d’Erasmus no és només passar-t’ho bé anant de festa i viatjar per Europa, sinó que també pots aprendre alguna cosa…

L’examen de Nuclear Reactor Tecnology ha sigut de 13:00 a 18:00. I nosaltres que ens queixàvem que a l’Etseib posaven els exàmens durant les hores de dinar... si els Suecs ho fan és per alguna cosa, ells fan tot millor que nosaltres.

Nosaltres, que si alguna cosa ens sobra és motivació, hem arribat a Albanova a les 9 del matí. Però és clar, avui és dissabte i la gent no treballa, així que estava tancada. Menys mal que en Maurizio té una targeta especial que ens ha permès obrir les portes (ja se sap, els Italians poden aconseguir coses impossibles...) i hem estat estudiant fins la hora del exàmen... Motivats o apurats, depèn com es miri!

La forma que tenen aquí de fer els exàmens és ben especial. Ja no només perquè pots portar els apunts i el portàtil, si no perquè posen a una dona de 70 anys a vigilar. Que la dona vigila menys que els vigilants del metro de Barcelona. Es va estar asseguda les 5 hores mirant les seves revistes del cor. Això sí, cada mitja hora anava al lavabo... Així que ja us podeu imaginar el panorama: Apunts, portàtil, wifi (estava prohibit connectar-se), velleta vigilant...genial!

En fi, esperem que hagi anat bé i puguem arribar als 70 punts necessaris per aprovar!
(avui és el nostre cumplemes tstm!!)

0 comentarios:

Publicar un comentario