apuntant a la lluna...

Apunta a la lluna i, si falles, almenys seràs entre les estrelles

Fer l’Erasmus té les seves coses bones I també les no tan bones…i aquesta setmana és setmana d’examen :-(

Així que com un ja ha rebut més bufetades que els xinesos de les pelis de Chuck Norris, sap que el més important és formar un bon grup d’estudi, on uns tirin dels altres i els altres dels uns, però sobretot que tots tirin...jejeje

Així que aquí ens teniu: Paul Brejinder (The leader), Maurizio Amendola (Mauro Picotto pels amics) i a mi, que no em diuen de cap forma especial (almenys que jo sàpiga...). Tots tres hem format part del mateix grup de simulació i tots tres ens hem posat d’acord per tirar l’examen endavant, quedant per estudiar ara sí i ara també cada dia de la setmana. Esperem que hi hagi sort...

I sort hi haurà d’haver, perquè aquest Suecs tenen les seves particularitats. Entre d’altres, per exemple, l’examen és demà Dissabte a les 13:00, amb una durada de 5 hores, de les quals una hora és de teoria i les altres 4 són de problemes. No és que això de la durada em vingui de nou, perquè els de la UPC ja sabem que és ser putejats en un examen...però dissabte? Això sí que és innovar. A més, el professor titular (Mr. Anglart) se’n va anar de vacances la setmana passada, així que ell és el primer que s’evita passar un dissabte a la tarda tancat en una uni...vostè si que sap Mr. Anglart! Això sí, ens ha permès utilitzar qualsevol cosa per la part de problemes, fins i tot el portàtil! (va dir que sense internet...no ens passéssim).

A més, per si no fos poc, es veu que per aprovar l’assignatura necessites un 7 sobre 10...és a dir, no aprovarà ningú que no tingui un notable...ara entenc perquè a suècia són tant avançats..jejeje.

En fi, agraïr a en Paul i a en Mauro la paciència que han tingut per aguantar-me, les meves empanades mentals i les meves brometes (que si ja no s’entenen en català, imagineu-vos en anglès...). Gràcies!

PD: Gràcies a la meva princesa per fer-nos les fotos! tstm!




0 comentarios:

Publicar un comentario