apuntant a la lluna...

Apunta a la lluna i, si falles, almenys seràs entre les estrelles

Aquest mes hi ha hagut una regeneració de gent al nostre “corridor”. Cada primer de més hi ha gent que marxa i gent que entra...i aquest més, sens dubte, hem sortit guanyant!

Les noves entrades han sigut en Mardavis, de Mèxic, la Merle d’Alemanya, l’Àlex de França i un xinès de xina (sense ofendre, però no en sé el nom ja que està desaparegut). I ara això ja sembla més un “corridor” de veritat! Vull dir que et quedes per la nit a xerrar, surts de festa plegats i organitzes sopars!

I aquí teniu el First Corridor international Dinner del 2010! És a dir, un sopar on tothom cuina alguna cosa típica del seu país. Plats que et diuen el nom però se t’oblida al cap de un minut i només si tens un bon paladar distingeixes el que menges... Nosaltres, representant a Catalunya, vàrem fer pa amb tomàquet i pernil, acompanyant a dues magnífiques truites de patates! (que, per cert, van triomfar moltíssim!).

Representant a Suècia, la Sofia va fer la Pizza Scones (una mena de pizzes de la mateixa mida d’una galeta amb tot de verdures per sobre); en Joseph de França va fer una coca de tomàquet i mostassa, en Yuki de Japó va fer com una mena de “cocido” tradicional del seu país i estava francament bo; la Merle d’Alemanya va cuinar patates al forn amb formatge, bacó, xampinyons i carbassó; I en Paul d’holanda va portar les seves verdures amb salsitxa encara que la Merle li va dir que era un plat Alemany...però, qui marca les fronteres quan es tracta de menjar?

De postres, l'Olivier ens va oferir el seu pastís de xocolata acompanyada de crema de vainilla, a part de la coca de poma de la Merle.
Pel pròxim sopar ja hem rebut l’encàrrec de fer Sangria... per allò d’alegrar una mica el sopar...

(Per cert, mireu si aquí la gent és sana que ningú fuma ni veu... o no veieu que tothom té gots d’aigua?)








0 comentarios:

Publicar un comentario