apuntant a la lluna...

Apunta a la lluna i, si falles, almenys seràs entre les estrelles

Si tens una habitació que fa pena i estàs a Suècia, on aniràs??? Correcte! A IKEA, on sinó? Per alguna raó se’l van inventar... per ajudar als Erasmus que arriben a les seves habitacions i no tenen de res...

Avui ens hem llevat i veient el panorama que teníem al voltant hem decidit anar al IKEA. Haviem escoltat que aprop d’Stockholm hi havia el més gran del món i que, a més a més, tenia un bus gratis que t’hi portava. Hem anat al metro a preguntar per aquest bus i ningú tenia ni idea, fins que una persona ens ha dit que el millor seria anar a T-Centralen i preguntar per allà. Sort que a T-Centralen hem trobat una noia que portava una bossa d’Ikea que ens ha pogut indicar.

A les 11:32 entravem per la porta d’Ikea i a les 17:24 sortíem d’ell. 6 hores mirant mobles de nom impronunciable i tractant de fer-nos entendre per aconseguir el que volíem. Com que és tan gran, i donat que hi ha Suecs que viuen al IKEA, hem anat al seu propi restaurant a menjar on, per 60Kr (5.97 €) hem menjat una amanida i un plat típic suec, amb beguda il•limitada. No està malament, no?

Finalment hem acabat amb el carro ple de coses necessàries per la nostra habitació, com ara la cortina de la dutxa del bany, una llum per l’escriptori, un llit més còmode que no la espuma que teníem, el motxo, la escombra, el cubell, un altre nòrdic... en fi... sort d’IKEA.

Us deixem algunes fotos de com està quedant l’habitació. Poc a poc l’anem fent més acollidora!!






























0 comentarios:

Publicar un comentario