apuntant a la lluna...

Apunta a la lluna i, si falles, almenys seràs entre les estrelles

Hom té la sensació que a Suècia, un país fred, on la gent on és massa donada a la passió, el tema futbol quedarà una mica a part, res més lluny de la veritat. Els suecs poden veure en obert, per la televisió normal, tots els partits de “La Liga” i també els de la Copa del Rei. A més, als diaris dels dilluns hi venen unes quantes pàgines amb tot un reguitzell de cròniques sobre els millors partits europeus de la jornada, amb especial atenció al del Barça. I no cal oblidar que la capital sueca conta amb una Penya Barcelonista que visitaré en els propers dies.

I no és perquè un és culé i ho veu des de aquesta perspectiva, però es que hem entrat a botigues d’esport (Stadion, InterSport...) i l’equip predominant és clarament el Barça. No només tenen la samarreta blaugrana, si no que també hi exposen les segones equipacions i totes les samarretes d’entrenament.

És genial entrar a les botigues i veure els colors que un porta al cor allà penjats, i buscar els del equip rival i veure que no hi són... és una sensació increïble!

Per rematar les emocions, hem trobat un Té del Zlatan. Crec que li compraré i li portaré a veure si comença a marcar més gols!!! Sono molto contento!!! ;-)

Fent país arreu!


0 comentarios:

Publicar un comentario