apuntant a la lluna...

Apunta a la lluna i, si falles, almenys seràs entre les estrelles

Avui ens ha tocat fer la primera rentadora... i no ens ha sigut gens fàcil entendre’ns amb aquestes maquinotes sueques.

Es veu que com que hi ha tanta gent a Lappis, has de reservar dia i hora per a fer la bogada, així que has de passar la teva clau per la màquina i et deixa triar els dies que hi ha lliures. Però clar, com que els suecs són molt seus, perquè posar-ho en anglès? Així que ja ens veieu amb el traductor del mòbil intentant encertar quins botons havíem de pitjar per aconseguir el premi de la reserva...

Avui hem arribat i ha sigut pitjor. No sabíem com anava res tampoc hi havia ningú per a preguntar, així que amb un parell de nassos hem anat provant coses fins que hem aconseguit rentar! I no amb una rentadora no, amb 4 alhora, que aquí sobra aigua!

El millor ha sigut el moment d’assecar la roba. Com bé sabeu aquí no van sobrats d’hores de sol... així que no trobareu cap estenedor al aire lliure... tot és amb assecadores industrials... Es tracta d’uns armaris amb uns ventiladors d’aire calent on penges la roba i la deixes almenys 3 quarts d’hora per a que s’assequi. I les camises surten planxades! Genial, no?

Aisss...com s’enyora estar a casa per aquestes coses!




0 comentarios:

Publicar un comentario