apuntant a la lluna...

Apunta a la lluna i, si falles, almenys seràs entre les estrelles

Avui és Diumenge, i aquí la gent, com que no pot anar a fer costellades, o bé fa esquí de fons o bé patina sobre gel.

Així que mitjançant el facebook ens vam assabentar que un grup de gent de Kista (l’altre campus de la KTH, l’equivalent al campus de Terrassa de la UPC) aniria a patinar al llac de Sollentuna, el que aquí s’anomena un Looooong iceSkating.... i llarg ho és una estona, perquè són 14Km de llac... una passada!
El llac és enooooorme, i evidentment no treuen tota la neu que s’acumula sobre el gel. Només deixen una carretera d’uns 6 o 7 metres per on la gent hi va tranquil•lament, fent família. De fet, hem vist pares tirant de trineus on hi anaven els més menuts, mares patinant mentre portaven al cotxet, senyors passejant als gossos... bastant divertit i bastant diferent del que tenim vist.
Llàstima dels patins. Un està acostumat a anar al Skating on tries el numero, et poses els patins i au, a córrer. Aquí no és ben bé així. Primer et demanes unes botes que deuen ser de la segona guerra mundial, enormes i incòmodes. Si et ban bé, demanes les cutxilles d’alumini, que s’acoblen a les botes. I clar, a -5ºC no et bé de gust treure’t els guants i posar-te les cutxilles, però sobretot apretar-te-les perquè no se’t moguin. Quan acabaves ja no senties ni els dits, ni els peus, ni cap part del cos... Total, que allà només patinava bé la gent que portava els seus propis patins.

De totes formes, sempre és més maco patinar en un llac natural envoltat de muntanyes nevades que no pas al Skating de Barcelona, quan hi torni ja no serà el mateix...





0 comentarios:

Publicar un comentario